Petak, 3 svibnja, 2024

Davor Dragičević: Sve koji su te oteli, mučili, masakrirali i na kraju bacili u kanalizaciju tjerat ću do kraja života….

Must Read

Suučesnici i ubojice su svima znani. Nitko nije uhićen, nitko nije pritvoren. Pozivam sve da 07.07 dođu na veliki skup, da mirno i dostojanstveno tražimo pravdu, jer mi smo ljudi,poručio je Davor otac tragičnog nastradalog mladića.

I jučer je održan skup Pravda za Davida u centru Banja Luke.

Davor je dodao: Sve koji su te oteli, mučili, masakrirali i na kraju bacili u kanalizaciju tjerat ću do kraja života. Zločinci i ubojice nemaju ni vjeru, ni naciju, ni brata, ni kuma, ni prijatelja. Mislili su da smo mi njihove ovce za klanje. E pa, mi smo ljudi, imamo čast, dostojanstvo i obraz i hoćemo život dostojanstven čovjeka.

Poručio da su zločinci i ubojice prošlost.

U utorak 19.06. poslanici dignite ruku, ako vam je stalo da se nađu ubojice Davida , ako vam je stalo do ove države, ako vam je stalo do nas. Ovdje ima samo da ili ne, nema više suzdržanih i naravno istina i pravda, rekao je Davor, prenosi Buka.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -