Subota, 18 svibnja, 2024

Turski nogometaš prijetio klanjem navijača

Must Read

Reprezentacije Turske i Tunisa odigrale su jučer u Ženevi prijateljsku utakmicu, ali osim četiri gola i lijepih nogometnih poteza, vidjele su se i jako ružne scene, Jutarnji list.

Susret je završio remijem 2:2, a obilježio ga je incident kakav se ne viđa baš često na europskim stadionima.

Napadač Evertona i turske reprezentacije Cenk Tosun doveo je svoju ekipu u vodstvo u 54. minuti pogotkom iz jedanaesterca, i tada su počeli problemi. Netko je s tribine na kojoj su bili navijači Tunisa napao Tosunovu obitelji koja je također utamicu gledala na stadionu.

Navodno su fizički napadnuti njegov stric i otac, što je potpuno izbezumilo kapetana Turske. Tosun je u par sekundi doletio pod tribinu i navijačima Tusina prijetio klanjem, dok ga je nekoliko suigrača pokušavalo zadržati, a utakmica je prekinuta.

Priča o “krvnoj osveti” na travnjaku završila je loše po kapetana – dobio je prvi crveni karton u karijeri, a nakon njegov izlaska stvari su se na tribini ipak smirile, a uzbuđenja nastavila na travnjaku.

Odmah poslije Tosunova izlaska, Tunis je izjednačio, potom i poveo, a remi Turskoj donio je Soyuncu u zadnjoj minuti utakmice.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

BIH Policija traži biciklistu koji je ozlijedio pješaka i pobjegao

Pješak starije životne dobi završio na Klinici za neurokirurgiju nakon prometne nesreće u Sarajevu. U ulici Bardakčije, općina Centar,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -