Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Rim se naklonio čudesnoj Sandri Perković: Pao rekord star 32 godine

Must Read

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković nastavila je pobjednički niz u Dijamantnoj ligi pobijedivši u disku na mitingu u Rimu s hicem od 68.93 metra.

Perković je, osim pobjede, ostvarila i svoj glavni cilj, a to je bilo obaranje mitinga u Rimu kojeg je od davne 1986. godine držala Bugarka Cvetanka Hristova. Taj rekord je Sandra oborila tek za tri centimetra, a pobjedničkih i rekordnih 68.93 metra došao je tek u petoj seriji.

Dotad je vodila Kubanka Jaime Perez (66.62), dok je Sandrin dotadašnji najbolji hitac bio 65.11 iz treće serije. Perković je natjecanje otvorila s 64.13 metara, a u drugoj, četvrtoj i šestoj seriji je imala neispravne hice. Treće mjesto je osvojila još jedna Kubanka Denia Caballero (63.48).

Perković je ranije na svom prvom nastupu u Dijamantnoj ligi u Dohi bacila strašnih 71.38, što je bilo samo tri centimetra kraće od njezina osobnoga rekorda.

Sljedeće natjecanje Dijamantne lige je 7. lipnja u Oslu.

(Hina)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -