Srijeda, 23 listopada, 2024

JER U POLITICI LJUBAVI NEMA: Moramo stajati na liniji obrane prava Hrvata. Kad bi se Bošnjaci obračunali s njima, Srbi bi bili na redu

Vrlo

U okviru predavanja o temi “Daytonska Republika Srpska danas i perspektive razvoja u kontekstu aktuelnih međunarodnih odnosa” studentima na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, Dodik je naveo da su se i Bošnjaci i Hrvati gradili na sukobu prema Srbima, ali je i među njima dugo vremena postojao prikriveni sukob.

U takvim uvjetima, kaže Dodik, SNSD, stranka na čijem je čelu, počela je da razvija odnos sa Hrvatima i onemogući Bošnjake da nadglasaju Hrvate, kada je riječ o izboru predstavnika hrvatskog naroda.

“Stali smo u obranu Hrvata, ne samo zbog njih, nego i zbog nas, jer kad bi se Bošnjaci obračunali sa Hrvatima, onda bi mi bili na redu, na isti način”, pojasnio je Dodik.

On je naglasio da Hrvati u BiH ne mogu oprostiti Srbima što postoji Republika Srpska, ali ne iz nekog hrvatskog, bazičnog razloga, nego zato što oni nemaju tako nešto, dok Bošnjaci smatraju da njima pripada cijela BiH.

Dodik je dodao da su Hrvati i Bošnjaci najposvađaniji u BiH i da ih niko ne može izmiriti, te da u FBiH ne funkcionira ni Vlada, ne sastaje se parlament, za razliku od Republike Srpske čije sve institucije funkcioniraju.

Prije par dana smo na Twiteru pronašli i ovo. Te smo one koji su širili ovaj poziv na ubijanje prijavili SIPA-i. Vidjet ćemo kako će reagirati. Ne sumnjamo da bi ovaj čovjek isti dan bio priveden da se radi o nekome iz Banja Luke il Posušja.

2018.a je godina. Ovi ljudi posve normalno žive među nama i na BH internetima šire ovo. Potom mladež AID-a i SDA iste stavove širi i lajka:

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -