Srijeda, 1 svibnja, 2024

HKK Zrinjski: Prvaci dočekani bakljadom u svom Mostaru

Must Read

Dočekani su od strane navijača velikom bakljadom, a pravo slavlje Plemiće tek očekuje ovih dana.

https://www.facebook.com/hkkzrinjski/videos/1709651645783416/?t=10

Košarkaši Zrinjskog novi su prvaci Bosne i Hercegovine. Mostarci su u četvrtom susretu finalne serije domaćeg prvenstva u Laktašima pobijedili Igokeu 77:73 i ukupnim rezultatom 3:1 došli do prvog naslova prvaka u klupskoj povijesti.

Nakon izjednačene prve četvrtine koja je završila minimalnom prednošću Igokee (19:18), domaći košarkaši su se sredinom drugog razdoblja igre odvojili na 12 razlike, no Zrinjski zahvaljujući dobroj završnici na odmor odlazi s prihvatljivih minus 5 (38:33).

Mostarci odlično otvaraju drugo poluvrijeme te serijom 8:0 prelaze u vodstvo (41:38), nakon čega se momčadi izmjenjuju u vodstvu. Igokea je u posljednjih deset minuta ušla s prednošću 59:57, a neizvjesnost se nastavila i u tom razdoblju igre. U posljednju minutu susreta Zrinjski je ušao s vodstvom 73:72.

Igokea je promašila sljedeći napad, Marko Ramljak je pogodio jedno od dva slobodna bacanja, na drugoj strani isto je učinio Dominic Artis, a Ramljak je tricom 8 sekundi prije kraja potvrdio pobjedu gostiju 77:73. Aleksandar Sokolović odigrao je odličnu utakmicu za Zrinjski upisavši 21 poena i 7 asistencija, a Ramljak 19 poena i 7 skokova. Na drugoj strani Artis je ubacio 15, a Robert Rikić 14 poena.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nakon odluke Crne Gore da podrži rezoluciju, Srbija ostaje jedina zemlja regije koja to neće učiniti

Nakon što je Crna Gora objavila da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda (UN) podržati usvajanje rezolucije o genocidu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -