Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Federalci naručili kolača za 198.900 maraka

Must Read

Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije BiH nabavila je prije nekoliko dana na osnovu javnog poziva kolače za potrebe federalnih institucija u ukupnoj vrijednosti od 198.900 maraka, objavio je Dnevni avaz.

Obavještenje o dodjeli ugovora s najpovoljnijim ponuđačem navedeno je i na Portalu javnih nabavki BiH. U obavještenju stoji da je ovaj posao dodijeljen firmi MBA Centar iz Vogošće, a ugovor vrijedan 170.000 maraka bez PDV-a potpisan je 14. veljače ove godine.

U pojašnjenju ovog ugovora navedeno je da je riječ o sukcesivnoj isporuci kolača za proračunsku 2018./2019. godinu, a da su prodajne jedinice ugovornog organa u Sarajevu Parlament FBiH, Vlada Federacije BiH, Vrhovni sud FBiH i Ministarstvo financija.

Avaz piše kako je ”indikativno da je skoro 200.000 maraka utrošeno za potrebe institucija koje već mjesecima ne funkcioniraju”.

”Parlamentarci ne održavaju sjednice, a ni članovi Vlade ne mogu se pohvaliti svojim radom i angažmanom. Posljednja sjednica održana je prije 20 dana. Inače, jedan kolač u bifeu Parlamenta košta marku”, piše Avaz.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Hrvatski Kantoni Nemaju Svoje TV Kuće?

Hrvate se uvuklo u priču o kanalu na hrvatskom jeziku na razini države, koji je protuustavan Kada govorimo o medijima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -