Četvrtak, 3 listopada, 2024

Framaši Posuškog Gradca organiziraju humanitarni koncert za Anu Ritu Puljić

Vrlo

Ana Rita Puljić, trogodišnja djevojčica iz Stoca koja boluje od spinalne mišićne atrofije podignula je Bosnu i Hercegovinu na noge, a njezina borba odjeknula je i preko granica ove zemlje.

Veliki dio javnosti za Anu Ritu prvi je put čuo u petak 25. kolovoza 2017. godine, kada je objavljena tužna priča o djevojčici koja nikada nije stala na svoje noge, a velika joj je želja plesati s prijateljicama. Tada je ujedno i prezentirana humanitarna akcija pomoći u prikupljanju sredstava za liječenje ove trogodišnje djevojčice, koja se trebala liječiti u Njemačkoj, a cijena jedne injekcije bila je previsoka – 100.000 eura.

Odlučili smo bar malo pripomoći ovim koncertom kojeg radimo s ljubavlju i željom za što brži oporavak naše princeze, poručili su članovi Frame Posuški Gradac.

Koncert će se održati 11. veljače u crkvi sv. Franje Asiškoga poslije sv. Mise u 11 sati.

Humanitarni prilozi se skupljaju u P.C “OLI” od utorka do subote, te poslije svake svete mise 11. veljače u Broćancu i Gracu. Svojim dobrovoljnim prilogom produžujete vjeru da će Ana Rita moći hodati jednoga dana. Nama 1,2 ili 5 KM ne znači ništa, a Ani pomaže u njezinoj borbi protiv bolesti, zaključili su framaši.

(www.jabuka.tv)

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Vrijeme je za novi glavni grad BiH: Sarajevo to više ne može biti.

Sarajevo, grad s bogatom poviješću, nekada simbol multietničke BiH, nažalost više ne može nositi teret glavnog grada države koja...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -