Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

RAZMATRANJE FINANCIJSKIH EFEKATA: Sutra u Sarajevu sastanak čelnika Vlade FBiH i predstavnika županijskih vlada

Must Read

Najavljena tema sastanka je razmatranje financijskih efekata novih rješenja iz Nacrta zakona o doprinosima i porezu na dohodak na županijske proračune.

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić i zamjenici premijera Jelka Milićević i Vesko Drljača održat će sutra sastanak s dužnosnicima vlada svih županija u Federaciji.

Sastanku će nazočiti također federalni ministri pravde i prometa i komunikacija Mato Jozić i Denis Lasić. Iz svih županija su pozvani premijeri te ministri financija, pravde, prometa i komunikacija, kao i gospodarstva, priopćeno je iz Ureda Federalne vlade za odnose s javnošću, prenosi Fena.

Najavljena tema sastanka je razmatranje financijskih efekata novih rješenja iz Nacrta zakona o doprinosima i porezu na dohodak na županijske proračune, mogućnosti pokretanja investicionog ciklusa izgradnje i modernizacije regionalnih prometnica, kao i aktivnosti koji su osnova za sljedeći ciklus u ovoj oblasti. Bit će riječi i o definiranju ključnih principa za sljedeće korake u reformi javne uprave u BiH, koja uključuje i županijski nivo vlasti.

Sastanak će biti održan u prostorijama gospodarskog društva BH Telecom d.d. Sarajevo.

Za 14.30 sati je planirano održavanje press-konferencije.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -