Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Kauboji u rukometnom klasiku uz pomoć paklene atmosfere kreću po polufinale Eura

Must Read

Hrvatska rukometna reprezentacija uz gromoglasnu potporu pune Arene traži prolazak u polufinale Europskog prvenstva u ogledu protiv starih rivala, izabrane vrste Francuske.

Utakmice Hrvatske i Francuske redovito su pune emocija, stresa, pozitivnog i negativnog uzbuđenja i s obzirom na sve, ovaj susret se može bez ikakvog okljevanja nazvati finalom prije finala. Svi parametri za to su tu: od međusobnih duela koji uvijek ponude zanimljive utakmice, do renomea protivnika i u konačnici i same kvalitete pojedinaca koji nastupaju za dvije snage svjetskog rukometa. Ne treba zaboraviti ni na atmosferu koja bi definitivno trebala biti na našoj strani i na granici usijanja s obzirom da je Arena rasprodana do posljednjeg mjesta što je potvrdio i direktor Eura, Silvio Njirić.

 

“Sve je planulo. Čak smo u prodaju pustili i gornja tri reda u kutu dvorane iznad prostora gdje je improviziran tv-studio. Pa iako pogled s tog mjesta ispod krova nije baš idealan, jer i tv-kamere pomalo smetaju, čak su i te ulaznice prodane” rekao je Njirić.

Susret dobrih poznanika će biti i 23. međusobni okršaj što se velikih natjecanja tiče, te jedan od najbitnijih jerse igra u našem “dvorištu”.  U slučaju neuspjeha sunce će ponovno izaći na istoku i zaći na zapadu, ali biti će to ipak manje sretniji i euforičniji dan nego u slučaju pobjede. , Hrvatska bi u slučaju najgoreg scenarija ostala bez polufinala i borbe za zlatnu medalju, jedinu koja nam nedostaje.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Hrvatski Kantoni Nemaju Svoje TV Kuće?

Hrvate se uvuklo u priču o kanalu na hrvatskom jeziku na razini države, koji je protuustavan Kada govorimo o medijima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -