Subota, 27 travnja, 2024

Skandal u bolnici: Danima se predstavljao kao ginekolog i pregledavao zgodne mu pacijentice

Must Read

Glumio je dojučerašnji zatvorenik i kirurga, ali se srećom skalpela nije hvatao.

Anton Jarin, 32-godišnji muškarac iz Pervouralska koji je tek nedavno izašao iz zatvora zbog krađa, ponovno se našao u policijskoj postaji, ovoga puta zato što je “posudio” identitet.

Naime, Jarin se u tamošnjoj bolnici danima lažno predstavljao pacijentima, između ostaloga i kao ginekolog, što mu je omogućilo da u ordinaciji pregledava atraktivne mu žene.

Koliko ih je skinuo i isprepipao nigdje nije objavljeno, ali zato ruski mediji prenose da je od početka siječnja naovamo glumio i kirurga.

Srećom, skalpela se nije hvatao, a medicinska mu je karijera naprasno prekinuta kada je jedna sumnjičava pacijentica prijavila njegovo ponašanje upravi bolnice.

Smjesta uhvaćen od djelatnika, Jarin se pokušao opravdati da je stigao u bolnicu odraditi vodoinstalaterski posao, dok je naknadno pozvanim inspektorima odvratio da se nalazio u posjetu prijatelju, piše Dnevnik.hr.

Bilo kako bilo, u međuvremenu je pušten na slobodu jer je utvrđeno da ništa nije ukrao, naravno osim obraza bolnici koja je dopustila da se, odjeven u bijelu kutu, šeće po odjelima i radi što ga je volja.

https://www.youtube.com/watch?v=qspZosAkHog

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -