Nedjelja, 19 svibnja, 2024

DR.SPAHIĆ: Sarajevo je etnički najočišćeniji grad, ali to se ne smije reći

Must Read

Situacija u BiH danas je nikakva. Države nema. Narod nije narod, ma koliko bio u nekim entitetima, koliko god se zvao ovako ili onako. Država koja nema svoje ekonomije i cilja osim da prosi i čeka, ne može opstati.

 

Hrvati čekaju da im pomognu braća iz Hrvatske, muslimani – Bošnjaci da će im pomoći islamske zemlje.Srbi opet misle da će nas braća Rusi usrećiti kao što su nas kroz cijelu povijest, odnosno istoriju usrećivali-izjavio je u intervju Glasu Srpske Besim Spahić, upitan kakva je danas siatacija u BiH.

– Ekonomija to je trošenje i prodavanje duše, odnosno odricanje od autohtone autentičnosti. Na djelu je strankokratija, partiokratija kojoj nije stalo da država funkcioniše. Samo vlada borba za vlast. Pokrali su sve i vladaju tajkuni – oni koji su se obogatili ne svojim znanjem ne svojim imanjem, šparanjem i štednjom, nego privrženošću vladarima koje su smjenjivali i kojima su pomagali da dođu na vlast da bi se ogrebali.”

Dr. Spahić: Sarajevo je etnički najočišćeniji grad, ali to se ne smije reći

Na upit kako bi okarakterizirao Sarajevo danas u odnosu na ono prijeratno, Spahić je kazao kako onog prijeratnog Sarajeva više nema, jer je 145.000 deklariranih Srba u ovom gradu i još najmanje dvadesetak tisuća onih izmiješanih bilo tu.

-Sada ih nema. Sada kada bi prebrojali, ako nađete 20.000 dobro je, ali oni govore muslimansko-bošnjački. Govori se da je Banjaluka etnički očišćen grad, a 27 postotaka se vratilo u Banjaluku više muslimana nego Hrvata, jer im je ljepše u Hrvatskoj.

Sarajevo je etnički najočišćeniji grad, ali to se ne smije reći. Mi smo propali i ako ne napravimo zajedničku istoriju i sve zablude raskrinkamo, a to se može učiniti samo u srpskom bosanskohercegovačkom korpusu i sa intelektualcima. Mafijska izreka: Usluga i zaštita ili bolje rečeno reket suština je života ovdje. (R.I. Dnevnik.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACELJ: Jandroković odao počast žrtvama na najvećem stratištu bošnjačkog naroda. Osudio komunističke zločine vojske Franje Tuđmana vrhovnika hrvatske vojske pred kojim se 1945 povukla...

  Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 78. godišnjica Bleiburga. Počast suradnicima Adolfa Hitlera i njihovim članovima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -