Utorak, 28 svibnja, 2024

Rusija zahvalila CIA-i na promicanju ruskog jezika

Must Read

Američka Središnja obavještajna agencija (CIA) je objavila na Twitteru informacije o zapošljavanju djelatnika s poznavanjem ruskog jezika.

“Znate li ruski? Jeste li državljanin SAD-a, imate li visoko obrazovanje i zanima li vas nacionalna sigurnost? Onda nam trebaju vaše vještine”, piše u poruci koju prati slika s natpisom: “Znate li što možete učiniti kao lingvistički suradnik CIA-e? Otkriti istinu” .

Ranije  je objavljeno da su Britanski centar za državne komunikacije (GCHQ) i protuobavještajna služba MI5 objavili regrutiranje kandidata za poslove koje zahtijevaju puno poznavanje ruskog jezika.

Rusko Ministarstvo vanjskih poslova zahvalilo CIA-i za promicanje ruskog jezika.

Nakon objave CIA-e je Ministarstvo vanjskih poslova Rusije komentiralo je informacije o programu zapošljavanja djelatnika s poznavanjem ruskog jezika.

“Hvala CIA-i za podršku i promicanje ruskog jezika. Zašto ste to krili toliko godina? Spremni smo vam pomoći s preporukama i stručnjacima”, stoji u poruci na Twitteru .

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -