Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

ČOVIĆ: Hrvatski narod je pred samim ciljem ostvarivanja potpune jednakopravnosti

Must Read

”Hrvatski narod konačno pred samim ciljem ostvarivanja potpune jednakopravnosti”, rekao je danas predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović danas boravi u Županiji Središnja Bosna gdje je najprije posjetio Vladu ŽSB, te je u popodnevnim satima nazočio sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna.

Sjednica je održana u proširenom sazivu te su joj osim članova ŽO nazočili i predsjednici općinskih odbora kao i članovi Vlade ŽSB imenovani na prijedlog HDZ-a BiH.

Sastanak je otvorio predsjednik Županijskog odbora Radoje Vidović koji se ukratko osvrnuo na funkcioniranje parlamentarne većine u ovoj Županiji, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću HDZ BiH.

Sjednica je stoga uglavnom protekla u raspravi o aktualnoj političkoj situaciji kao i tekućim problemima, odnosno informacijama iz raznih dijelova Županije, novostima glede izvršne i zakonodavne vlasti ali i informacijama sa viših razina, navodi se u priopćenju.

Čović se zahvalio na pozivu, kazavši kako će se rado odazvati pozivu svakog općinskog odbora povodom bilo koje prilike ili problema. Osvrnuo se i na stanje na višim razinama te pozvao sve nositelje vlasti s ovog područja kao i članove Županijskog odbora na zajedništvo, kako bi svi zajedno što uspješnije priveli mandat kraju prije narednih izbora.

Kada je riječ o predstojećim općim izborima te izmjenama Izbornog zakona, Čović je naglasio kako je hrvatski narod konačno pred samim ciljem ostvarivanja potpune jednakopravnosti./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Hercegovac krenuo na hodočašće iz Njemačke do Međugorja koje je dugačko nevjerojatnih 1000 kilometara

Širokobriježanin Ferdo Galić krenuo na hodočašće iz Njemačke do Međugorja, točnije iz Njemačkog grada Reutlingena na put dug 1000...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -