Subota, 27 travnja, 2024

Srbija lako izborila polufinale Europskog prvenstva

Must Read

Srpski košarkaši zadnji su polufinalisti Eurobasketa nakon što su slavili u Istanbulu protiv Italije s 83:67 (18:17, 26:16, 15:15, 24:19).

Srbi su se očekivano plasirali među četiri najbolje selekcije pobijedivši Talijane, koji su nakon što su izgubili drugu četvrtinu s deset koševa razlike, stalno bili u zaostatku. U zadnjoj četvrtini je ta razlika otišla na velikih 16 razlike, pa nikakve drame nije ni bilo. Talijani u ovoj utakmici sa samo dva raspoložena igrača nisu imali šansi protiv Srba, koji su posve dominirali u skoku. Dok su Srbi uhvatili 44 lopte, Talijani su imali čak 25 skokova manje i samo dva više (19) negoli Srbi samo u napadu (17).

Kod Srbije su najučinkovitiji bili Bogdanović (22) i Mačvan (13), dok su kod Talijana više od deset poena dali samo Belineli (18) i Datome (15).

Tako će u četvrtak u polufinalu snage omjeriti Španjolska i Slovenija, a u petak igraju Srbija i Rusija.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -