Utorak, 28 svibnja, 2024

Devet dana zatvora za napadača na Zdravka Mamića

Must Read

Na zatvorsku kaznu u trajanju od devet dana splitski Prekršajni sud nepravomoćno je kaznio 22- godišnjeg mladića, koji je prošlog tjedna na Braču šakom u potiljak udario savjetnika GNK Dinama Zdravka Mamića, a koji je od siline udarca pao u more iz kojeg su ga potom izvukli prijatelji te uhvatili napadača i zadržali do dolaska policije, doznaje se u petak na tom sudu.

Incident se dogodio 7. lipnja na bolskoj rivi, kada je 22-godišnji D.I. šakom u potiljak udario Zdravka Mamića koji je bio na brodu, a od siline udarca je pao u more.

Odmah nakon incidenta se dao u bijeg, a za njim su potrčali Mamićevi prijatelji koji su ga uhvatili i zadržali do dolaska policije. Mladi napadač je prvo jedan dan bio u policiji na obradi, a zatim sljedećeg dana i na Prekršajnom sudu, pa će u konačnici u zatvoru ostati sedam dana.

Prekršajni sudac Daniel Ban je 22-godišnjaku, nakon što je priznao djelo i zbog njega izrazio žaljenje, izrekao zaštitnu mjeru zabrane približavanja Zdravku Mamiću, te kontaktiranja s njim.

Policija je tražila da ga se kazni zatvorom, što je naposljetku sud uzeo u obzir i izrekao mu zatvorsku kaznu. Još nije poznato hoće li se odvjetnik 22- godišnjaka žaliti na takvu presudu.

Dnevnik.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -