Četvrtak, 16 svibnja, 2024

Američka veleposlanica najavila reviziju politike Washingtona u Ukrajini

Must Read

“Američki državni tajnik Rex Tillerson istražuje sve mogućnosti kako bi se što bolje upoznao s procesom pregovora o sukobu u Donbasu, a Washington preispituje svoju politiku prema Kijevu, rekla je trenutna američka veleposlanica u Ukrajini”, Marie L. Yovanovitch.

“Mislim da preispitujemo našu politiku prema Ukrajini, a vjerujem da ćemo raditi na vrlo pozitivan i odlučan način”, rekla je Yovanovitch.

Prema njezinim riječima, SAD namjerava “podržati Ukrajinu koliko je to moguće”, a Rex Tillerson sada “pažljivo proučava sve mogućnosti”, prenosi ukrajinski UNIAN.

Američka veleposlanica nije htjela govoriti o posebnim detaljima.

Ranije su američki mediji izvijestili kako će administracija američkog predsjednika Donalda Trumpa ponovno pokrenuti pregovore o mirnom rješavanju situacije u Ukrajini. Tvrdilo se da je Trump na sastanku s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel rekao da odgovornost za krizu u Ukrajini mora snositi Europa, ali je dva mjeseca kasnije odlučili promijeniti mišljenje.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo ovu situaciju

Englezi su 4 putra Sjevernim Ircima nametnuli prvog čovjeka  u UK piramidi koji ih tamo "predstavlja". Englezi su nasilno izmjenili...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -