Nedjelja, 5 svibnja, 2024

ZGAZIO BEBU: ‘Mislio sam da je pas, nisam kočio zbog trešanja’

Must Read

Aleksandra Marković, beba stara 17 mjeseci, poginula je u četvrtak pred kućnim pragom u selu Nakučani kod Šapca u Srbiji, kada je na nju Fiat Mareom naletio susjed M. P. (67).

Kako piše Alo.rs, M. P. se pravdao kako je pomislio da je riječ o psu na cesti, pa da mu se ne prospu trešnje iz košarica kojima je napunio automobil, nije htio zakočiti.

U domu obitelji Marković vlada neopisiva tuga. Majka Radovanka (21) zanijemila je od bola, dok otac Borisav (28) besciljno luta dvorištem u nevjerici da njegove male Aleksandre više nema.

Djed djevojčice: Nije uopće kočio!

– Dijete je krenulo za bakom baciti smeće oko 19 sati. U tom trenutku ovaj je naletio. Vukao je malenu 50 metara tako upetljanu pod kotačima. Ma nije uopće kočio! Pogledajte na putu, ima samo njezine krvi, vidi se i zgnječena jagoda koja joj je ispala iz ručice. Da nisam otišao u bolnicu za djetetom, ja bih mu presudio što mi je ubio unučicu – govori djed Zoran Marković u suzama.

Kako pričaju mnogobrojni svjedoci koji su odmah izletjeli na ulicu kada su čuli udarac, M. P. bio je u pripitom stanju.

Susjedi: Pa i psa kada vidiš na ulici, zakočiš!

– Zaklinjao se da nije vidio dijete, već da je mislio da je pas. Kaže da nije htio prosuti trešnje u autu. Pa i psa kada vidiš na ulici, zakočiš da ne ubiješ živu dušu. Svi ga znamo u selu. Ima voćnjake, a i Zoran, djed djevojčice, nedavno je išao kod njega u branje trešanja – pričaju susjedi i rodbina koji su se okupili ispod šatora u dvorištu kuće obitelji tragično preminule djevojčice.

Unatoč silovitom udarcu, malena Aleksandra davala je znakove života. Nažalost, nedugo nakon dolaska u bolnicu u Šapcu, preminula je. Ozljede su bile preteške.

Sprovod djevojčice trebao bi biti u subotu na lokalnom groblju u Nakučanima. M.P. je u pritvoru, te čeka saslušanje./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -