Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Bez većih incidenata u Mostaru i županiji; Prva beba u 2013. u Mostaru rođena pred zoru

Must Read

Tijekom novogodišnje noći na području Mostara, ali i cijele županije nije zabilježen nijedan incident ili narušavanje javnog reda i mira, odnosno nije bilo događaja koji bi bili zanimljivi za javnost, priopćeno je iz Operativnog centra MUP-a HNŽ za Bljesak.info.
Dežurni u vatrogasnom operativnom centru za naš medij rekao je da su vatrogasci u protekla 24 sata intervenirali tri puta. Dvije intervencije su bile na gašenju otpada, dok su vatrogasci jednom intervenirali na gašenju niskog raslinja.
U Mostaru je tijekom noći rođena jedna beba, a kako je za Bljesak.info rečeno u Centru za majku i dijete u Brankovcu očekuje se rođenje još dviju beba tijekom utorka. Prvi stanovnik Mostara u 2013. rođen je u 04:45 sati. Majka je na svijet donijela zdravo žensko dijete težine 3 kg i 410 gr, a dužina je bila 52 cm.
Na porođajnom odjelu Kliničke bolnice Mostar na Bijelom brijegu tijekom noći i jutra nisu rođeni novi stanovnici.
Damir Čutura glasnogovornik Uprave policije MUP-a ŽZH za Bljesak.info izjavio je da na području ove županije nije bilo narušavanja javnog reda i mira, niti su zabilježena nova kaznena djela. “Registrirana je tek jedna prometna nesreća sa manjom materijalnom štetom”, rekao je Čutura.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACELJ: Jandroković odao počast žrtvama na najvećem stratištu bošnjačkog naroda. Osudio komunističke zločine vojske Franje Tuđmana vrhovnika hrvatske vojske pred kojim se 1945 povukla...

  Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 78. godišnjica Bleiburga. Počast suradnicima Adolfa Hitlera i njihovim članovima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -