Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Boris Johnson uskoro dolazi u posjetu BiH?

Must Read

SARAJEVO – Državni tajnik za vanjske poslove Commonwealtha Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Boris Johnson bi mogao doći u službenu posjetu Bosni i Hercegovini.

Točan datum posjeta bivšeg gradonačelnika Londona nisu mogli potvrditi veleposlanik Velike Britanije u BiH Edward Ferguson i ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak, ali su kazali da se njegova posjeta može očekivati.

“Razgovarali smo i dogovarali s veleposlanstvom Velike Britanije o tome, ali o terminu ne možemo govoriti. U svakom slučaju dobra je stvar što bi britanski ministar vanjskih poslova uskoro trebao doći u BiH”, rekao je Crnadak za N1.

Gostujući na N1, veleposlanik Edward Ferguson je na pitanje o posjetu Džohsona BiH rekao sljedeće:

“Ne želim govoriti o datumima jer još ne znamo točan termin, ali i zbog sigurnosnih procedura. Nadamo se da će doći uskoro i radujemo se posjeti. Ujedinjeno kraljevstvo je usmjereno na ovu regiju, a ministar vanjskih poslova je posjetio nedavno ostale zemlje regije i zainteresiran je za posjetu BiH. Kada dođe sastat će se s čelnicima ove zemlje, ali željeti će dobiti i osjećaj šire slike BiH, razgovarati s ljudima i vidjeti kako se zemlja kreće “, izjavio je veleposlanik Ferguson.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Hrvatski Kantoni Nemaju Svoje TV Kuće?

Hrvate se uvuklo u priču o kanalu na hrvatskom jeziku na razini države, koji je protuustavan Kada govorimo o medijima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -