Nedjelja, 28 travnja, 2024

Šarić postigao nešto što ni jedan rookie Sixersa nakon Iversona nije

Must Read

Dario Šarić jednostavno ne zna stati u prvoj NBA sezoni, a na utakmici protiv Orlanda ostvario je još jedan podvig.

Njegovi Sixersi kod Magica su ispustili pobjedu nakon produžetaka (109:112) jer su vodili i 17 razlike. Šarić, iako po poenima iza Covingtona i Holmesa (24) te Stauskasa (20), dok je za razliku od prethodne večeri i utakmice protiv Bostona ostao bez asistencija, opet je imao učinak za pamćenje.

https://www.youtube.com/watch?v=9hYEYnvDzTI

Za 25 minuta u igri ubacio je 18 koševa, uz šut iz igre 6/14. Trice je gađao 2/5, slobodna bacanja 4/4. Imao je 5 skokova, te po jednu blokadu i ukradenu loptu, prenosi Index.hr

Kao što smo napisali prije tri dana, nakon utakmice protiv Dallasa, “ništa posebno”, kada su u pitanju visoki kriteriji i fantastične partije s kojima nas je razmazio šibenski novajlija, ali, koliko je Šarić moćan, ne svjedoči samo to što njegovih 18 koševa “nisu baš nešto” u usporedbi s njegovim ostalim predstavama, nego i što je, kao i još skromnijim učinkom protiv Mavsa, čak i tako uspio ući u povijest.

U 9. minuti druge četvrtine utakmice protiv Orlanda, Šarić je s pogođenom tricom došao do 11. koša i tako postao prvi Philadelphijin rookie nakon Allena Iversona koji je zabio 10 ili više koševa na barem 20 utakmica zaredom. Legendi Philadelphije to je uspjelo u prvoj sezoni, 96/97.

Najbolji igrač Philadelphije zadnji put je manje od deset koševa postigao još 4. veljače, kada je u porazu od Miamija upisao tek četiri poena.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Željezničar nakon poraza od Posušja panično lovi opstanak

Nogometaši Željezničara osvojili su važne bodove u borbi za opstanak svladavši ekipu GOŠK-a u Gabeli s 2:1, u 29....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -