Subota, 4 svibnja, 2024

Spektakularni vatromet za Novu u Australiji

Must Read


Dolazak Nove 2017. godine u Australiji tradicionalno je obilježen spektakularnim vatrometom u Sydneyu i Melbournu, javlja agencija Anadolija.
Doček je priređen u svim većim australijskim gradovima. Dočeku u Sydneyju i Melbournu prisustvovalo je oko dva milijuna ljudi.
U okolini rijeke Yarra koja odvaja centar grada Melbourna stotine tisuća ljudi je Novu 2017. godinu dočekalo uz vatromet koji je ispaljen sa 17 lokacija.
Vatromet sa mosta Harbour i iznad kuće opere u Sydneyju, koji je trajao 12 minuta, pratilo je oko 1,5 milijun ljudi. Doček je osiguravalo oko 2.000 policajaca, kako kopnenim tako i pomorskim putem. Ispaljeno je sedam tona vatrometa.
Dakle, Nova 2017. godina je stigla na Samou i Republiku Kiribati u Tihom oceanu. Oni su oko 13 sati razlike u odnosu na srednjoeuropsko vrijeme.
https://www.youtube.com/watch?v=X18U71HnzfE
 
 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

REZOLUCIJA BEZ ARMENIJE; IZRAELA I KONGA: Među konsponzorima priču predvode države koje nikada nisu i neće priznati genocide koje su počinile. Među njima...

Broj kosponzora rezolucije o Srebrenici i dalje raste. Trenutno su ukupno 32 države navedene kao kosponzori rezolucije, prenosi N1....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -