Utorak, 21 svibnja, 2024

Plenković s apostolskim nuncijem razgovarao o odnosima sa Svetom Stolicom i Hrvatima u BiH

Must Read
Nuncij D’Errico je pozdravio pozitivnu ulogu Hrvatske u pomoći Bosni i Hercegovini na europskom putu, a Plenković mu je prenio dojmove iz službenog posjeta BiH te istaknuo da je europska Bosna i Hercegovina vanjskopolitički prioritet hrvatske vlade

Premijer Andrej Plenković sastao se u četvrtak s apostolskim nuncijem, monsinjorom Alessandrom D’Erricom, s kojim je razgovarao o daljnjem unaprjeđenju odnosa sa Svetom Stolicom te položaju Hrvata u BiH, priopćio je ured premijera za odnose s javnošću.
Nuncij D’Errico je pozdravio pozitivnu ulogu Hrvatske u pomoći Bosni i Hercegovini na europskom putu, a Plenković mu je prenio dojmove iz službenog posjeta BiH te istaknuo da je europska Bosna i Hercegovina vanjskopolitički prioritet hrvatske vlade.
D’Errico je predsjednika vlade izvijestio o procesu kanonizacije blaženoga kardinala Alojzija Stepinca te radu Mješovitog povjerenstva Hrvatske biskupske konferencije i Srpske Pravoslavne Crkve, dodaje se u priopćenju.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Je li međunarodno pravo na samrti?

U proteklih nekoliko tjedana svjedočimo nevjerojatnom paradoksu na međunarodnoj sceni: Sjedinjene Američke Države, Njemačka i Ujedinjeno Kraljevstvo, tri velike...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -