Četvrtak, 2 svibnja, 2024

RELJIĆ O UHIĆENJU NAVODNOG HRVATSKOG ŠPIJUNA: Radi se o Vučićevoj “senzaciji” nakon što je dobio po prstima od EU-a

Must Read

“Radi se o slučaju stvorenom u dnevnoplitičke svrhe, nakon što je Srbija ‘dobila po prstima’ od predsjednika EK Jeana Claudea Juncera, izjavio je za Hrvatsku televiziju ekspert za sigurnost Smiljan Reljić, komentirajući uhićenje navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.
Reljić je kazao kako hrvatska obavještajna zajednica trenutno nema interesa baviti se svojim suradnicima u Srbiji, obzirom da je donesen Zakon o oprostu koji se najvjerojatnije odnosi i na uhićenog čovjeka”, izjavio je u Dnevniku 3 ratni ravnatelj SZUP-a Smiljan Reljić.
“Očito je kako Aleksandar Vučić ne podnosi ništa što se nalazi s ove strane Dunava i na sve načine pokušava prikazati Hrvate kao ishodište svih svojih problema”, naglasio je.
Dodao je kako između sigurnosnih zajednica Hrvatske i Srbije mora postojati i najvjerojatnije postoji kanal komunikacije.
“Ovakvi su se problemi trebali rješavati diplomatskim putem. Način na koji je to objavljeno je dokaz namjere da se ovo prezentira kao senzacija i da se nas prikaže kao loše momke”, tvrdi Reljić. Vjeruje da će se ovaj slučaj nastaviti rješavati diplomatskim kanalima. /HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Pitali smo umjetnu inteligenciju što misli o radu Visokog predstavnika u BIH

Umjetna inteligencija je jedina do danas poznata inteligencija na Zapadu, koja ne skriva istinu i pravo zbori o dosadašnjim...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -