Utorak, 30 travnja, 2024

Norvežanin šišanje u Komiži platio 450 kuna a šjor Brico u tome ne vidi ništa neobično…

Must Read

Muško šišanje, pranje kose i brijanje – 450 kuna! Račun je to koji je nemalo iznenadio turista iz Norveške, a naplaćena mu je usluga u komiškom Zanatskom obrtu “Zoky”, frizerskom salonu vlasnika Zorana Repanića.

– Nisam mogao vjerovati da je to cijena frizerske usluge. I kada sam pokazao račun mojim domaćinima, i oni su bili iznenađeni cijenom – doznajemo od Norvežanina, kojem će, eto, ljetovanje na Jadranu, pogotovo posjet frizerskom salonu u Komiži, itekako ostati u sjećanju.

A što se nudi za tu poveću cijenu, za punih 60 eura – jer cijena muškog šišanja u Splitu je od 50 do 60 kuna, a za primjer u Oslu, kaže ovaj Norvežanin, iznosi 10 eura, odnosno 75 kuna – upitali smo i samog vlasnika Zorana Repanića.

– To su cijene mojih usluga, kompletnog servisa koji dobiju moje mušterije. Uostalom, sve je vidljivo i na cjeniku, koji vrijedi i za domaće i za strance – pojasnio nam je brojke na računu Zoran Repanić.

Vlasnik salona zatim pojašnjava:

– Kod mene osim šišanja imate masažu vlasišta, pa ramena, dok uz brijanje imate i masažu lica te vrata. Cijeli tretman traje sat i pol, pa je takva i cijena. Šišanje 200 kuna, pranje i sušenje kose 100 kuna, te brijanje 150 kuna.

Doznajemo od frizera Repanića kako je na Visu inače sve skuplje u usporedbi sa Splitom, pa bi čak i ove cijene po njemu trebale biti i – više.

Na naš upit kako to da je račun izdan u 23.18 u srijedu, a radno vrijeme salona je do 22 sata, odgovorio nam je:

– Ljeti radimo do jedan sat iza ponoći, ipak smo mi turističko mjesto. Radimo i nedjeljom. I mušterija imamo…

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nakon odluke Crne Gore da podrži rezoluciju, Srbija ostaje jedina zemlja regije koja to neće učiniti

Nakon što je Crna Gora objavila da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda (UN) podržati usvajanje rezolucije o genocidu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -