Srijeda, 23 listopada, 2024

Obama: Trump ima iskustva u svijetu, upoznao je tolike misice

Vrlo

Američki predsjednik Barack Obama bio je inspiriran za šalu na sinoćnjoj tradicionalnoj godišnjoj večeri dopisnika iz Bijele kuće, meta su mu bile i demokrati i republikanci, s posebnim naglaskom na trenutno vodećeg republikanskog kandidata za predsjednika SAD Donalda Trumpa.

“Republikanski establišment ne može vjerovati da je on njihov najvjerojatniji kandidat. Kažu da Donaldu nedostaje iskustva iz vanjske politike da bi bio predsjednik.

Ali, da budemo iskreni, on je proveo godine i godine sastajući se s čelnicima diljem svijeta: Miss Švedske, Miss Argentine, Mis Azerbejdžana “, kazao je Obama, na što je publika, u kojoj je bilo puno važnih i utjecajnih osoba iz Washingtona, prasnula u smijeh.

Reuters navodi da se Obamina šala odnosila na sudionice natjecanja za Miss Univerzum čiji je Trump ranije bio suvlasnik .

AFP navodi da je Trump bio meta oštrih komentara na večeri dopisnika iz Bijele kuće organiziranoj 2011, a svoj ​​nedolazak na ovogodišnji dogođaj objasnio je time što smatra da bi mediji pogrešno prenijeli njegovo raspoloženje. na večeri je bio prisutan potencijalni demokratski kandidat Bernie Sanders, koji je za razliku od gotovo svih ostalih muških gostiju koji su nosili smoking, nosio obično odjelo sa kravatom.

I Sanders se našao na udaru Obaminih šala. “Berni, izgledaš kao da vrijediš milijun dolara. Ili, da koristim izraze koje ćeš ti razumiješ, izgledaš kao 37.000 donacija od po 27 dolara “, rekao je Obama, misleći na ogroman broj sitnih donacija koje je Sanders u posljednje vrijeme dobivao za svoju kampanju.

Obama je nastup završio u stilu velikih pop zvijezda tako što je rekao “Obama izašao” (Obama out) i ispustio mikrofon, što bi trebalo značiti da je nastup bio toliko dobar da nema šta više da se doda. Na večeri su bile i poznate holivudske ličnosti poput Willa Smitha i njegove supruge , Helen Mirren, a došla je i pjevačica Areta Franklin.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -