RAT OBJAVLJEN Anonymousi prijete Donaldu Trumpu: Objavili su totalni rat

Hakerska skupina najavila je da će se početkom travnja opet okomiti na Trumpove stranice. Poručili su da su njegove izjave i postupci puni mržnje duboko uznemirujući.

Nova glavna meta Anonymousa postao je Donald Trump kojem je ova hakerska skupina objavila ‘totalni rat’. U videu koji su objavili na YouTubeu prijete da će srušiti njegove stranice i javnosti otkriti sve što se trudi sakriti.

Njegove postupke i izjave nazivaju ‘duboko uznemirujućim’, a potencijalnom republikanskom kandidatu na sljedećim izborima u SAD-u poručili su da je njegova nedoslijedna kampanja puna mržnje uz Ameriku šokirala cijeli svijet.

Trumpa nastavljaju prozivati i kažu da govori ono što njegova publika tog dana želi čuti, dok on u stvarnosti brine samo o vlastitoj pohlepi i moći.

Pozvali su sve ljude s računalima u akciju #OpTrump da im se pridruže u sabotiranju Trumpova branda, a prvi cilj će im 1. travnja biti stranica trumpchicago.com – službena stranica Trumpova tornja u Chicagu.

Maskirani muškarac u pozivu na akciju protiv Trumpa poručuje da je ovo i akcija za zaštitu budućnosti. Donald Trump se i u prosincu prošle godine našao na meti hakera, prenosi 24 sata.

 

 


guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments