Petak, 18 listopada, 2024

NIJE PUNO AL’ JE OD SRCA: Vlada Kraljevine Saudijske Arabije uplatila 28.229 eura na račun OHR-a

Vrlo

Ambasada Kraljevine Saudijske Arabije u Bosni i Hercegovini priopćila  je da je vlada te zemlje, u sklopu godišnjeg sudjelovanja u financiranju proračuna Ureda visokog predstavnika u BiH (OHR), uplatila 28.229 eura na račun te institucije.

Uplata je izvšena 24. prosinca 2015. godine i to za radni period Ureda u fiskalnoj 2015./2016., a taj iznos je nastavak sudjelovanja Vlade Kraljevine Saudijske Arabije u financiranju proračuna OHR-a kojem je dosad uplaćeno ukupno 282.542 eura.

– Kraljevina Saudijska Arabija je navikla da svoje sudjelovnje u financiranju proračuna OHR-a uplaćuje redovno kao odraz svog nastojanja da podrži stabilnost BiH i napore koje ulaže OHR-a na ovom planu. Također, ova podrška Saudijske Arabije OHR-u je ujedno i podrška narodu BiH, jer OHR ima važnu ulogu u provodenju Daytonskog mirovnog sporazuma, unaprijeđenju državnih institucija i poboljšavanju situacije u BiH – priopćeno je iz Ambasade Kraljevine Saudijske Arabije u BiH.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -