Srijeda, 15 svibnja, 2024

KOMŠIĆ VIDI KRIMSKI SCENARIJ? "Ovo je državni udar!"

Must Read


Prekid suradnje  Vlade Republike Srpske sa SIPA-om, Sudom i Tužiteljstvom BiH, zbog uhićenja petorice muškaraca danas u Novom Gradu, a koji se terete za ratne zločine na području ove općine, lider DF-a Željko Komšić okarakterizirao je kao državni udar, piše bh. novinska agencija Patria.
”Ne trebamo to nazivati drugim imenom. Zakoni u ovoj zemlji se moraju poštovati i ne postoji netko tko može zabraniti SIPA-i da djeluje na prostoru RS-a”, upozorio je Komšić.
Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas u Banja Luci kako je Vlada RS ocijenila da postupanje SIPA-e tijekom današnjeg uhićenja u Novom Gradu predstavlja grubo kršenje međupolicijske suradnje i protuustavni postupak piše Slobodna Bosna.
On je rekao novinarima da je na izvanrednoj sjednici Vlade RS-a zaključeno da se pretresom zgrada općine, policije i komunalnog poduzeća u Novom Gradu dovodi u sumnju povjerenje u MUP RS, prenosi NAP.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo ovu situaciju

Englezi su 4 putra Sjevernim Ircima nametnuli prvog čovjeka  u UK piramidi koji ih tamo "predstavlja". Englezi su nasilno izmjenili...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -