Nedjelja, 19 svibnja, 2024

RADONČIĆ: SDA i DF nemaju kapacitet napraviti efikasnu vlast

Must Read
Po mišljenju Radončića, neuspostavljanje vlasti je dokaz kako se politička garnitura SDA koja vlada od 1990-ih godina nije u stanju promijeniti.

Predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić rekao je da je SBB odbio kao najjača stranka u Federaciji BiH iz opozicije sudjelovati u formiranju vlasti, jer zna da SDA i DF nemaju demokratski kapacitet napraviti efikasnu vlast.

“Ovdje su na svim razinama prisutni elementi varanja građana u smislu neizvršavanja predizbornih obećanja od 100.000 radnih mjesta do toga da će oni napraviti brzo vlast”, rekao je Radončić Srni, komentirajući sporo uspostavljanje vlasti na razini Federacije BiH i BiH.

Po njegovom mišljenju, neuspostavljanje vlasti je dokaz kako se politička garnitura SDA koja vlada od 1990-ih godina nije u stanju promijeniti.

“Ne komentiramo koalicijske i međukoalicijske dogovore na entitetskoj i državnoj razini kako nas ne bi lažno optužili da ih ometamo u ispunjavanju obveza prema građanima”, rekao je Radončić, odgovarajući na pitanje očekuje li dogovor lidera SDA i HDZ-a BiH Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića o formiranju vlasti u Federaciji BiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -