Subota, 4 svibnja, 2024

ŽELE NEUM, MOSTAR, KISELJAK Traže djelatnike koji će prodavati Arapima zemljišta

Must Read

Ersaa Company čije je sjedište u Kandindolskoj broj 162 u Sarajevu raspisala je Oglas za zapošljavanje novih djelatnika s područja Sarajeva, Mostara, Konjica i Neuma. Točan broj djelatnika nije preciziran u tekstu oglasa, ali jasno je naznačeno kako se traži veći broj suradnika za promet nekretninama u BiH i suradnju s njihovim postojećim klijentima s područja Bliskog Istoka.

Uz uobičajene uvjete koji se traže od kandidata za posao u prometu nekretninama, poput komunikativnosti, poznavanja rada na računaru, znanja engleskog jezika i iskustva u istim ili sličnim poslovima, poželjno je da kandidati govore i arapski, jasno je navedeno u tekstu oglasa za posao, piše Artinfo.ba.

Inače,nedavno su mediji pisali o velikom interesu Arapa za zemljište u BiH na području Kiseljaka te Jajca u Srednjobosanskoj županiji ali i okolici Sarajeva, Hadžićima, Tarčinu, Rakovici. Oglas Ersaa Company samo potvrđuje informacije o velikom interesu Arapa za kupnju nekretnina i zemljišta u BiH, posebice središnjoj Bosni.

KISELJAK

Upravo su namjere Arapa koji posljednjih mjeseci okupiraju Kiseljak najveći razlog zabrinutosti Kiseljačana. Od rata i dolaska postrojbi El-Mudžahid, stanovnici središnje Bosne, osobito Hrvati, imaju brojne strahove što bi mogao donijeti ponovni dolazak Arapa na ovo područje. Ima i onih koji s ovim nemaju problema te su svoje vikendice i zemlju već prodali Arapima. Uglavnom je riječ o parcelama na rubnim dijelovima općine, većinom na području Lepenice, a ima i parcela koje su prodane na drugom kraju općine, na granici prema Busovači. Bivši vlasnici izbjegavaju temu o tomu zbog čega su se odlučili na prodaju, dok njihovi susjedi ne kriju zabrinutost dolaskom novih susjeda arapskog podrijetla, odnosno da Kiseljak nasele Arapi.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -