Petak, 3 svibnja, 2024

Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo!

Must Read

Svim čitateljima Poskoka, onima kojima je Božić več počeo na istočnoj polutki zemlje, onima kojima počinje sada ili za koju minutu, kao i onima preko bare kod kojih Božić nastupa za nekoliko sati , od srca želimo mirne dane , čista srca puna mira i lišena prijezira, te zajedništvo obiteljskog doma.

Premda živimo u ne baš tako divnim vremenima recesije, isprepletenima sa sveopćom recesijom  morala  i premda smo i ove blagdane izgranatirani konzumerističkim pozivima umjesto duhovnom renesansnom, nadamo se da ćete  u svojim kućama pronaći obilje onog bitnog, onog što se kupiti ne može, i da će vaši pokloni, na dan rođenja malog Isusa, biti daleko više od upakovanih znakova pažnje.

Neka to budu znakovi na čelu, osmijeh na licu, onaj trenutak u  očima ili dodir koji nije onaj svakodnevni.

Za početak, prvo poklonite mir sebi, zavolite sebe, u noći kada mali Bog dolazi na našu zemlju, tek tada ćete moći voljeti i sve oko vas, pa čak i one koji su vas povrijedili.

Sretan Božić Poskokovci, ma gdje bili!

PoskokOnlineCrew

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -