Petak, 3 svibnja, 2024

Radončić ne želi još pričati o partnerima

Must Read

”Previše je rano za nepotrebne razgovore o formiranju vlasti pogotovo što se ne nudi nikakva programska i reformska platforma”, priopćio je danas u Sarajevu Savez za bolju budućnost (SBB) – Fahrudin Radončić povodom izjave zamjenika predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića u kojoj je Izetbegović najavio da će SDA razgovarati o formiranju vlasti sa svim pobjedničkim strankama pa i s SBB-om.

”Prvo programi pa tek onda razgovori” ističe, međutim, u priopćenju SBB dodajući da cijeni napore da se što prije formira vlast na svim nivoima, ali i da je isuviše rano za “nepotrebne razgovore” naročito što se ne nudi nikakva platforma.

”Cilj SBB-a je bio da skine 20-godišnju lošu vlast i provede temeljne ekonomske i političke promjene a ne da se pridruži takvoj vlasti,” ističe SBB – Fahrudin Radončić.

S druge strane, lider HDZ BiH, Dragan Čović, u intervjuu za Aljazeeru rekao je kako je jedan od poželjnih partnera i SBB.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -