Petak, 18 listopada, 2024

FAHRO TVRDI DA JE NINJA: “Mostar na dvoje, Bosna na troje neće ići”

Vrlo

”Mostar na dvoje, Bosna na troje. Ali mi to ne damo. Mi smo ratnici novim sredstvima”, rekao je u četvrtak navečer u Mostaru Farhrudin Radončić tijekom svečanosti prijema 305 novih članova Stranke za bolju budućnost (SBB).

Radončić je govorio o aktualnoj vlasti u Federaciji BiH, o neispunjenim obećanjima drugih stranaka, ali i o situaciji u gradu na Neretvi.

”Razvija se zapadni Mostar. Mi smo krivi. Bošnjaci ne brinu o ovom gradu, Sarajevo ne brine o ovom gradu. Oni, koji se stalno pozivaju na bošnjaštvo i islam, okreću glavu od Mostara”, rekao je Radončić i dodao kako nema govora o podjeli Mostara.

”Sada se biju nove bitke i to one u stvaranju novih vrijednosti, pravljenju kompromisa i postizanju rješenja koja će od BiH napraviti bolju državu za sve. Ova država će ići naprijed. A koalicija SDA-SDP u listopadu će sići s vlasti”, poručio je Radončić i dodao kako Bošnjaci stoje na povijesnom raskrižju.

”Bit ćemo jaki u ovom gradu da pregovaramo s drugima, koliko smo ekonomski jaki”, rekao je Radončić i rekao da se ne treba ljutiti na druge i da je problem Mostara prepušten stranci SDA i da to treba mijenjati.

Prisutnima se obratio i bivši košarkaš i trener KK “Bosna” i bh. reprezentativac Samir Lerić, koji je istaknuo kako je došlo vrijeme da Mostar napokon krene prema boljem životu i da prestanu igre s tim gradom i njegovim građanima.

Okupljenim Mostarcima obratio se član Gradskog vijeća Mostara odvjetnik Faruk Ćupina, koji je podsjetio prisutne da je kao dio četveročlanog odvjetničkog tima uspio, iako su svi smatrali da to uopće nije moguće, dobiti tužbu za majke Srebrenice protiv Nizozemske.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -