Published On: Pon, srp 23rd, 2018

Zvone Boban odgovorio Šukeru i zahvalio hrvatskim nogometašima

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker zahvalio je FIFA-i na fantastičnoj organizaciji Svjetskog prvenstva u Rusiji, na kojem je Hrvatska senzacionalno osvojila srebro, izgubivši finale od Francuske.

“Nakon povratka u Hrvatsku i nakon fantastičnog dočeka koji su građani Zagreba pripremili za hrvatsku reprezentaciju, vrijeme je da sažmemo dojmove koje je na nas ostavilo Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Organizacija turnira bila je više nego savršena u svim pogledima, uključujući organizaciju natjecanja, sigurnost, logistiku te administrativna pitanja. Sve je odlično funkcioniralo i glatko proteklo te su svima pružene najbolja potpora i usluge. U ime naše reprezentacije, delegacije, gostiju i navijača te u svoje ime osobno, želim izraziti zahvalnost Vama te svim dužnosnicima i zaposlenicima FIFA-e”, poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker u pismu oslovljenom na predsjednika FIFA-e Giannija Infantina, piše Index.hr.

“Siguran sam da će ovaj odličan turnir poslužiti kao dodatno nadahnuće za daljnji razvoj organizacije na budućim natjecanjima FIFA-e. Uspjeh hrvatske reprezentacije nije samo rezultat talenta i dokazane vještine, već i rada našeg saveza, klubova i drugih sudionika na području razvoja nogometa te razvoja mlađih dobnih kategorija, u čemu nam je FIFA velika podrška”, napisao je Šuker u pismu namijenjenom zamjeniku glavne tajnice i brončanom Vatrenom Zvonimiru Bobanu.

Odgovor je stigao od Zvonimira Bobana:

“U ime FIFA-e te posebice u ime našeg predsjednika Giannija Infantina, zahvaljujem na lijepim riječima. Sve nas usrećuje čuti takva priznanja o ovom događanju, koje ste opisali kao najbolje Svjetsko prvenstvo do sada. Osobno i posebno zahvaljujem svim igračima koji su sudjelovali u najvažnijem uspjehu u povijesti hrvatskog sporta. Prizori dočeka u Zagrebu dokaz su neopisive sreće i ponosa koje su ovi igrači pružili hrvatskom narodu, te im kao jedan od tih ponosnih Hrvata želim izraziti neograničenu zahvalnost.”/HMS/

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare