Published On: Sub, stu 17th, 2018

Žuti je bio kralj svlačionice, ali i najluđih poteza: ‘Doputovalo izaslanstvo Reala po Prosinečkog, a ovaj mrtav hladan ispred njih u hotelu pali cigaretu za cigaretom!’

Suigrači, pogotovo oni bivši, nerijetko, kako vrijeme prolazi, znaju otkrivati sočne detalje o svojim kolegama, prijateljima iz svlačionica. Jedan od zanimljivijih intervjua dotaknuo se i našeg legendarnog reprezentativca, a trenutačno izbornika Bosne i Hercegovine…

“Robert Prosinečki bio je pojam u našem društvu. Kako ne, ipak su nogometaši Crvene zvezde imali poseban status u društvu. A on je bio jedan od najluđih”, rekao je Refik Šabanadžović u intervjuu i otkrio detalje koji dovoljno potvrđuju tu izjavu:

Reuters

Reuters

“Da, bio je legenda, ali vidim da se sad dosta uozbiljio, puno radi i drukčiji je. S njim i s još njih nekoliko uvijek je bila garancija odlične zabave. Izlazilo se, ali se i dolazilo na trening u devet.”

Potom je 53-godišnjak, koji je igrao za Zvezdu, AEK, Željezničar, otkrio još neke detalje:

“Ja sam s Robijem bio u hotelu kad su mu došli čelnici Reala na pregovore, a on je normalno pušio pred njima, palio jednu za drugom. Pušio je dvije tri kutije dnevno, on ti nije bio profesionalac”., zaključio je.

Čarobnjak Robi, bez obzira na kutiju-dvije, ostvario je impresivnu karijeru…

Getty Images

Getty Images
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare