Published On: Pon, velj 8th, 2021
#3rd | By Desk

Žuljević Zvizdiću: Smeta ti krađa izbora u SDA-u, a ne smeta brutalna krađa u Mostaru

Potpredsjednik SDA Denis Zvizdić danas je na svom Twitter nalogu komentirao izbor gradonačelnika u Mostaru, te je napisao kako je situacija vrlo jednostavna.

-Većina koja jamči izbor gradonačelnika je 18 vijećnika. Koalicija za Mostar ima 11 vijećnika a BH Blok sedam vijećnika. 11+7=18. Ako vijećnici Koalicije za Mostar (a hoće 100 posto) i BH Bloka glasaju za Guzina, onda će Mostar dobiti gradonačelnika Bošnjaka koji će graditi jedinstven, europski, multietnički, demokratski, antifašistički, moderan i prosperitetan grad – naveo je Zvizdić.

Danas mu je odgovorio Aner  Žuljević iz SDP-a, koji je svoje obraćanje počeo riječima: Denise, moj dragi i pošteni.

-Nije dobro da pričas jedno u Sarajevu, a drugo radiš u Mostaru. U Sarajevu si bio ljut, jer su SDA-ovci krali na županijskim izborima u stranci, ali ti nije problem sto su brutalno krali narod na izborima po Mostaru. Ne mogu dva aršina Denise, ili jesi ili nisi! Tamo gdje si ti stavio točku, nije joj mjesto, nije pogotovo od tebe koji si bio nada i pokazivao neko drugo lice SDA –  navodi Žuljević i dodaje:

-Bošnjaci nisu lopovski narod, nisu ni slični današnjoj SDA, pa je zato i važno da ih kroz stranačke organe oslobodite tereta koji danas neprirodno nose u vijeću Mostara. Mozda ti je matematika točna, ali ti je logika pogrešna. Nikako da shvatite da nije problem u dr. Guzinu, on je sve suprotno od vas, nego u koloni iza njega koja je duboko kontaminirala proces i prirodno je da su umjesto u vijeće mandat preuzeli na isti broj godina, ali u Šanticevoj ulici”, piše Žuljević aludirajući na mostarski zatvor koji se nalazi u ulici Alekse šantića.

-Dugo si godina u politici, pa je glupo da ti objašnjavam kako je nelogično da izaberete rukovodstvo Gradskog vijeća s HDZ i SNSD, dodaje, kao što ste prošli mandat uradili i u Domu naroda FBiH, a tražite podršku od Bh. bloka -istaknuo je.


uskrs ephzhb