Published On: Uto, lip 28th, 2022

Žuja predstavlja novo pivo – Ožujsko Legendarno

Zagrebačka pivovara, najveći hrvatski proizvođač piva, u slavljeničkoj godini predstavlja novo pivo iz Ožujsko obitelji – Ožujsko Legendarno. Radi se o posebnom trosladnom pivu bogatog okusa s notama karamelnog slada i upečatljive zlatno-bakrene boje napravljenog s dodatkom odabranih sorti plemenitog hmelja što ga čini jedinstvenim na tržištu.

Novo pivo utjelovljuje tradiciju, inovativnost, te beskompromisni kvalitet koji se u proizvodnji Ožujskog piva njeguje već više od stoljeća. Ožujsko Legendarno nastalo je kao rezultat praćenja tržišnih trendova gdje je uočena sve veća preferencija potrošača prema bogatijim i slađim okusima piva.

“Drago nam je što smo u godini u kojoj slavimo 130 godina Zagrebačke pivovare i Ožujskog piva lansirali novo, kvalitetno pivo koje će se, uvjereni smo, svidjeti našim potrošačima. Stvaranje Ožujsko Legendarnog bilo je praćeno velikim uzbuđenjem svih uključenih zaposlenika. Osim što je riječ o specifičnom tipu piva, proces je dodatno bio poseban i po izvrsnoj suradnji među timovima. Iako nije jednostavno razviti nešto sasvim novo, proces nastanka Legendarnog za nas je bio jedan od onih projekata na kojem se radilo s velikim entuzijazmom i posvećenošću”, rekla je direktorica marketinga Zagrebačke pivovare Ana Štebih Pinjuh.

Ožujsko Legendarno sadrži visokokvalitetne sastojke pa je proces proizvodnje zahtijevao svo znanje majstora pivara. Tomislav Bačurin, majstor pivar i menadžer proizvodnje piva, iznimno je ponosan na rezultat.

“Kao najvažniji adut izdvajamo punoću okusa. Riječ je o lager pivu u čijoj proizvodnji su korištene tri vrste slada i posebne vrste hmelja što je rezultiralo bogatim i zaokruženim okusom piva. Naši ljudi koji su sudjelovali u procesu izvrsno su prihvatili projekt i pristupili mu s puno entuzijazma. U Zagrebačkoj pivovari rade istinski ljubitelji piva što je u procesu nastanka Legendarnog posebno došlo do izražaja”, istakao je.

 

Legendarno pivo prvo je trosladno pivo u Hrvatskoj koje uz to sadrži i dvije vrste plemenitih hmeljeva starih njemačkih sorti, što mu daje izraženu zlatnu boju i uravnoteženi puni okus s notama karamele i slada te ono posjeduje blagu aromatičnu gorčinu. Uz provjerene metode proizvodnje i zadovoljavanje visokih standarda kvalitete te jedinstvenu kombinaciju sastojaka, Legendarno je poseban spoj tradicije i inovativnosti koji će zasigurno oduševiti sve ljubitelje lager piva. Dostupno je u staklenim bocama od 0,5 i 0,33l, te u limenci od 0,5l.

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
1 mjesec prije

Zakon.

RTV Herceg-Donbas
RTV Herceg-Donbas
1 mjesec prije

Bljivotina. Fuj!

zagor te-nej
zagor te-nej
Šta ti kažeš na ovo?  RTV Herceg-Donbas
1 mjesec prije

pij Sarajevsko

No-nonsens
No-nonsens
1 mjesec prije

Nula bodova. Od dva piva u HR ne valja ni jedno. Cuj ti molim te, legendarno. Hehehe

Martina Mlinarević
Martina Mlinarević
1 mjesec prije

Otkad su na Poskoku perecijanski konjušari, s manjkom samopoštovanja, koji promoviraju proizvode koji predstavljaju simbole perecijanske ekonomske i mentalne kolonizacije Hrvata u BiH?

Đikan
Đikan
Šta ti kažeš na ovo?  Martina Mlinarević
1 mjesec prije

Proizvodnja žutih kocki