Zoster nastupio u Visokom

Visočani su preksinoć imali priliku uživati u istinskom glazbenom spektaklu koji je Prevent grupacija organizirala u okviru projekta ‘Visoko živi’, a u suradnji sa udruženjem Damar Omladine. Koncert grupe Zoster bio je poklon ove kompanije građanima Visokog, ali i prilika mladim lokalnim bendovima da se predstave domaćoj publici.
“Incijativa Preventa da organizira ovakav koncert imala je za cilj osvježiti kulturna dešavanja u Visokom i doprinijeti afirmaciji lokalnih bendova. Afinitet Visočana prema urbanoj kulturi je uvijek bio evidentan, te smo se odlučili da im poklonimo jedan takav događaj koji će okupiti mlade ljude, a lokalnim glazbenicima u razvoju dati šansu da pokažu svoj kvaliete pred domaćom publikom”, izjavila je Aida Salkić PR Prevent grupacije u BiH.
Kao predgrupe Zosteru nastupili su lokalni bendovi ‘MC Mido’ i ‘Uncle Sen’ koji su bili odlična uvertira za ono što je slijedilo – dva sata istinskog uživanja u novom albumu grupe Zoster – ‘Imači Kada’.
U sklopu koncerta članovi grupe Zoster posjetili su proizvodne pogone Preventa, te se iz prve ruke upoznali sa proizvodnim procesima ove kompanije. Tom prilikom izrazili su zadovoljstvo da u Bosni i Hercegovini posluje kompanija koja svaki dan otvara nova radna mjesta i pri tome kontinuirano ulaže u projekte od društveno odgovornog značaja, priopćeno je iz te tvrtke.