Published On: Pet, tra 19th, 2013

Zoran Galić: Vrijeme će pokazati jesu li pojedinci iz policijskih redova pomagali uhićenicima

LJUBUŠKI- Povodom jutrošnje zajedničke akcije policijskih službenika Federalne uprave policije i MUP-a Županije Zapadnohercegovačke policijski komesar Zoran Galić dao je slijedeću izjavu:
„Prije svega želim zahvaliti institucijama i osobama bez čije bezuvjetne predanost vladavini prava ova akcija ne bi bila moguća.
Zahvaljujem Tužiteljstvu BiH i postupajućem tužitelju, gosp. Dubravku Čampari, zahvaljujem Obavještajno-sigurnosnoj agenciji BiH i njenom generalnom direktoru, gosp. Almiru Džuvi, kao i Federalnoj upravi policije i direktoru policije gosp. Draganu Lukaču.
Također, zahvaljujem i svim policijskim službenicima iz Federalne uprave policije i Uprave policije MUP-a ŽZH koji su krajnje profesionalno odradili ne samo jutrošnje uhićenje, nego i brojne druge zadaće koje su ovom uhićenju prethodile“.
Policijski komesar Zoran Galić dodao je i slijedeće:
„Teška kaznena djela, za koja se sumnjiče uhićenici, bilo bi nemoguće kroz dulje razdoblje vršiti bez zatvaranja očiju pojedinaca iz organa gonjenja, koji su počinitelje tih djela trebali goniti.
Vrijeme će pokazati jesu li pojedinci iz policijskih redova, te iz redova drugih agencija za provođenje zakona, možda i aktivno pomagali uhićenicima. Mogu najaviti da će Uprava policije MUP-a ŽZH nastaviti beskompromisno se boriti protiv svih vidova kriminala, a posebice protiv kriminala koje vrše pojedinci iz naših redova“.
VIDEO SNIMKA UHIĆENJA DALTON BROTHERSA: