Published On: Čet, ožu. 23rd, 2017

Znate li zašto svi stavljaju srca na Facebooku? Ovo je razlog…

Sigurno niste jedini koji ste vidjeli svoje prijatelje kako postavljaju srca na svoje Facebook profile ovih dana. Nikakvog drugog komentara nema.

Riječ je o poruci koja se želi poslati svim ženama. Možda niste do sad primijetili, ali većina onih koji su stavili srce na svoj zid su upravo žene.

Ono što stoji iza takve objave je ova poruka:

“Hej draga možeš li staviti ❤ na svoj FB zid,bez komentara,samo srce,zatim pošalji ovu poruku svojim ženskim kontaktima.Neka se žene prisjete da je ovo tjedan prevencije raka dojke! ❤
Opipajte svoje cike!!! ????

Držite prst na poruci i stisnite proslijedi.”

Ove je godine Dan narcisa 25. ožujka, a njime se želi istaknuti važnost prevencije i ranog otkrivanje raka dojke.

Važno je da žene sve dobi, od najmlađih do najstarijih budu kvalitetno informirane o svemu što mogu učiniti za zdravlje svojih grudi.

Kako bi ženama približili što se sve može dogoditi s njihovim dragocjenim dojkama, portal Know Your Lemons objavio je nekoliko vrlo korisnih infografika o tome kako rak dojke doista može izgledati i na što obratiti pozornost.

Zato, ako vidite srce na svom Facebook feedu, najmanje što možete učiniti je podržati ovu akciju jednim likeom za sve naše prijateljice, majke, djevojke, supruge, kćeri ili bake.

24 sata

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer