Published On: Pet, stu 27th, 2020

Znate li čime se Mustafa Nadarević bavio prije nego što je postao glumac?

Vijest o smrti legendarnog glumca Mustafe Nadarevića koji je borbu sa zloćudnim karcinomom izgubio u 78. godini života, prije nekoliko dana potresla je brojne obožavatelje, kolege i prijatelje koji se još uvijek opraštaju od velikog kazališnog i filmskog glumca. Svojim će ulogama Mustafa svakako ostati ‘upisan u povijesti’, međutim, iako se čini da o njemu znamo baš sve, manje je poznato čime se bavio prije nego što se posvetio glumi, piše Večernji list BiH.

Naime, prije dvije godine u Večernjem studiju na sarajevskoj N1 televiziji omiljeni je glumac iznenadio mnoge kada je otkrio dotada nepoznate detalje o privatnom životu. Točnije, tom je prilikom ispričao da je, prije nego što je upisao Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, u Rijeci radio kao – izbacivač na plesnjacima.

‘Gdje sam ja bio, djevojke su dolazile stalno, ali ne zbog mene, nego jer na plesu nije bilo tuče. Ako sam vidio da se negdje zahuktalo, samo sam ih zamolio da izađu van i da se ispred tuku do mile volje’, otkrio je tada Mustafa, a voditeljica nije sakrivala iznenađenje. Glumac je dodao i kako je ‘grad koji teče’ njegova velika uspomena jer je upravo tamo odigrao svoje prve uloge prije nego je upisao akademiju.

Inače, glumčeva obitelj, točnije, njegova djeca Nadia, Nana i Aša putem osmrtnice obznanili su jučer da će se posljednji ispraćaj održati na Zagrebačkom krematoriju na Mirogoju, u krugu uže obitelji, baš kako je to legendarni Mustafa želio. Kako bi bili sigurni da će biti samo oni koje je Mustafa htio, vrijeme sprovoda nisu obznanili./HMS/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>