Published On: Pon, srp 26th, 2021

OBOŽAVATELJ OTIMAČINE: “Znamo kud gonimo; ostalo je da uzmemo 6/17 Hrvata u Domu naroda PFBiH i zadržimo 2/3 u Predsjedništvu BiH” 

Bošnjački radikal i dokazani kroatofob Reuf Bajrović na Twitteru se oglasio povodom nepravomoćnog razrješenja Gordane Tadić s mjesta glavne tužiteljice Tužiteljstva BiH.

U tweetu je pobrojao ciljeve probošnjačke hegemonističke politike koji su do sada ostvareni te je ponovio kako Hrvate treba majorizirati nakon izbora 2022.

 Pod brojem jedan Bajrović misli na treći izbor Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH bošnjačkim glasovima; pod dva na Akcijski plan za članstvo BiH u NATO-u, pod tri na izbor članova SIP-a BiH koji su pod izravnom kontrolom SDA i DF-a; pod četiri na smjenu Milana Tegeltije s mjesta čelnog čovjeka VSTV-a; pod pet na Inzkovo nametanje dopuna Kaznenog zakona BiH koji se odnosi na zabranu negiranja genocida te pod šest na današnju smjenu Gordane Tadić s mjesta glavne tužiteljice Tužiteljstva BiH.

Znakovito, Bajrović kaže da je još ostalo da probošnjačke stranke izaberu šest od sedamnaest izaslanika u Klubu Hrvata Parlamenta FBiH što bi bošnjačkoj većini moglo osigurati formiranje federalne Vlade bez legitimnih predstavnika Hrvata te da Bošnjaci zadrže dva od tri člana u Predsjedništvu BiH.

I posljednji dio ovog tweeta postavlja razne upitnike, Bajrović naime zaključuje da „znamo kud gonimo i kako da tamo stignemo“, čestitavši „svima koji su pomogli iz sjene. Znaju tko su!“

Bajrović ovakvim objavama pokazuje da je istinski fašist jer je cijelo njegovo javno djelovanje isprepleteno željom za nametanje političke hegemonije nad Hrvatima sa željom za dokidanjem svih političkih prava koji oni kao državotvoran i autohton narod u BiH posjeduju./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x