Published On: Pon, lis 15th, 2012

ZLOČIN PROTIV ČOVJEČNOSTI: Skakao po krovu kultne 123-ce

LJUBUŠKI – Cijela Hercegovina jutros je u šoku. Bilo je svakakvih delikvenata ali ovakva javna pljuska svim Hercegovcima odavno se ne pamti. Naime, izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je A. G. (25) iz Hardomilja, nakon prepirke s jednom hrvatskom državljankom na benzinskoj crpki „Karliko“ u Teskeri, oštetio , pazite sad njenog Mercedesa, i to kultni  tip, legendarnu 123-icu, brutalnim zločinačkim činom protiv čovječnosti i to  tako što se popeo na krov vozila i nogama ga stao lupati.
U samoj policiji priznali su da policajci koji su izvršili očevid već imaju lakše psihičke smetnje, a i građani Ljubuškog koji su vidjeli taj čin cijeli dan su na hospitalizaciji.
PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv A. G. (25) a gotovo svi tužitelji ZHŽ-a zatražili su da upravo oni preuzmu slučaj.
Zbog ovog nesretnog događaja kakvog Hercegovina ne pamti, načelnik Barbarić današnji dan proglasio je danom žalosti u općini Ljubuški.
poskok.info

 

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare