Published On: Wed, Jul 5th, 2017

SVE VIŠE HRVATA U INSTITUCIJAMA: Zlatan Prešljić, postao Hrvat, dobio poso, u ratu puco po Hrvatima. Dobro došli u BIH…

Poštovani ,

ukoliko Vas interesira imam informaciju koja je vrlo interesantna .
Naime, radi se o tome da se inače Bošnjak Zlatan Prešljić izjasnio kao Hrvat a sve kako bi na ovaj način uzurpirao mjesto u MUP-u SBK , koje je inače trebalo pripasti Hrvatu.
Da stvar bude još gora radi se o čovjeku , koji se u ratu borio protiv Hrvata Središnje Bosne, na temelju čega je dobio i ratno priznanje “Zlatnu policijsku značku” .
Ovu vijest teško su primili Hrvati , uposlenici MUP-a SBK , ali očito da se još nitko nije usudio istu podijeliti medijima.
Pored toga u MUP u – SBK sve je više nezadovoljnih djelatnika sa dugogodišnjim stažom, koji su i nakon više od dvadeset godina službe još uvijek na početnim pozicijama kad su činovi u pitanju , dok se s druge strane viši činovi dodjeljuju osobama s tek par godina rada u policijskoj službi.
Ovakvih primjera ima vjerujemo u svakoj PU SBK, dok sa sigurnošću možemo potvrditi da je PU Jajce jedna od njih.
Sve se to odvija skriveno od očiju javnosti i po preporukama ljudi izvan MUP-a, koji apsolutno nemaju veze o tome da li i tko zaslužuje veći čin, te je pretpostavka da o činovanju nekih policijskih službenika u MUP-u SBK odlučuje politika a ne struka i zapovjednici policijskih uprava.
Zbog svega navedenog mnogi se policijski službenici nezadovoljni ovakvim stanjem, odnosno nemogučnošću napredovanja u službi po zaslugama nego nerijetko isključivo putem veze, odlučuju na napuštanje službe i pored toga što im do mirovine/penzije fali još par godina službovanja.
Molimo Vas da provjerite ovu priču i da o istoj napišete nekakav članak.

Lijep pozdrav

poslao čitatelj l poskok.info

*Napomena, vjerojatno Zlatan ne postoji. I vjerojatno nikad nitko u BIH se nije izjasnio kao Hrvat da bi oteo hrvatsko mjesto. Naročito ne Nerkez Arifhodžić. Ovo pišemo čisto da nas se ne optuži za govor mržnje.