ZLAJINA MAFIJA IZ EPHZHB U AKCIJI: Adams Familiji brišu dug od 600.000KM

As we have written before, zločinačka organizacija poznata kao Nadzorni odbor EPHZHB odlučila je da postoje dvije vrste građana kojima naplaćuju struju. Jedni su građani Trećeg i njima oprosta nema. Drugi su Addams family sa Trna. Jere, njegov ćaća i mater, braća  ostalo brojno i  čudnovato potomstvo. Njima će, bez obzira što godinama kolju tuđe i kradu mafija iz NO EPHZHB kriminalnim putem oprostiti preko 600.000 KM duga. A vama će ako ne platite jedan mjesec, prijetiti iskapčanjem struje. Jer ste obični mali Hrvat. A oni su The Lijanovićs Ivankovićs stoka.

Kako će NO EPHZHB odraditi posao za Lijanoviće već smo pisali. No da ukratko ponovimo. Ukupni dug Lijanovićevih firmi koji se popeo na više od 600.000 KM Zločinačka organizacija iz vrha EPHZHB prebaciti će na novoosnovanu Lijanovićevu tvrtku. Mali problem je što ta nova tvrtka ima ukupni temeljni kapital od 1000KM a na računu isto toliko.

Drugi pravni problem, u kojem i leži kaznena odgovornost Zločinačke organizacije iz vrha EPHZB koju je postavila ništa manje Zločinačka organizacija Živko-Jerko-Zvonko-Zlatko-Ćane-Max Vjeko jeste ta što po pravilnicima EPHZHB prijenos obveza i brojila na drugu pravnu ili fizičku osobu nije moguć dok postojeća pravna osoba, korisnik, ne izmiri sva dugovanja.

No u državi za Koljača sve je moguće.

Ne samo da ga tužiteljstvo koje je blisko Platformi, neće suditi za pljačku županijskog poticaja u ZHŽ-u , u županiji koju je pretvorio u svoju privatnu prćiju, i jedinstven slučaj na svijetu, gdje je poticaj na tele veći nego na dijete, ne samo da mu neće suditi za urušavanje Ustavnog poretka kaznenim djelom kupovine glasova, nego će Starom Lijanu i njegovim iscjedcima  još i oprostiti struju.

600.000KM koje ćete platiti vi.

Da brojno potomstvo iz Lijanović avlije, naraslo na izgladnjivanju Lijanu potlačenih, može masturbirati do u kasne sate.

 

U nastavku evo i dokaza o tome što čine isprdci Platforme u Nadzornom odboru i Upravi EPHZB.

Lijanovićeva zločinačka organizacija u sljedećem je sastavu:

Upravu Društva čine 

  • Nikola Krešić, dipl. ing. el., v.d. generalnoga direktora
  • Ivana Bunoza, dipl. oec., v.d. izvršne direktorice za ekonomske poslove,
  • Mate Pavković, miss dijaspore za 2012. godinu
  • mr.sc. Robert Križan, dipl.ing.el., v.d. izvršnoga direktora za proizvodnju električne energije
  • Miroslav Galić dipl. ing. stroj., v.d. izvršnoga direktora za distribuciju električne energije
  • Miroslav Prusina, dipl. oec., v.d. izvršnoga direktora za opskrbu električnom energijom,
  • Milan Lovrić, dipl.oec., v.d.izvršnoga direktora za razvoj

Nadzorni odbor:

Midhat Arpadžić, Ervin Vrdoljak, Marijan Bunoza,  Damir Leko, Marinko Ivanković