Published On: Pon, svi 20th, 2013

ZICER NEKI BOSANAC IZ SRPSKE: Pronađena auto-bomba kod stana predsjednika Srbije Nikolića

Poslije nedavnih slučajeva presijecanja kolone u kojoj se nalazio službeni automobil s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, a onda i događanja oko vladinog zrakoplova, srbijanski mediji ponovno pišu o čudnim događanjima oko Nikolića.
Naime, proteklog vikenda policija je u neposrednoj blizini zgrade u kojoj živi Nikolić pronaša postavljenu bombu ispod jednog od parkiranih automobila. Policiju je pozvao vlasnik automobila Aleksandar S. poslije čega su odmah reagirale i službe za sigurnost. Oni su pregledali i taj i okolne automobile, a potom je u pomoć pozvana i Protuteroristička ekipa MUP-a, koja je pronašla plastični eksploziv i isti potom uklonila.

Neslužbeno se navodi da je eksploziv pronađen kod motora vozila i da je on bio velike razorne moći. Iz MUP-a poslije ovoga najnovijeg slučaja navode da policija intenzivno radi na slučaju i provjerava je li eksplozivna naprava bila namijenjena možda Nikoliću koji je u posljednjih mjesec dana dobivao brojne prijetnje radi potpisanog sporazuma u Bruxellesu s predstavnicima službene Prištine.
Provjerava se također i jesu li možda na meti i njegovi sinovi Branislav i Radomir koji su ostali živjeti u tom stanu nakon što se Nikolić sa suprugom, nakon što je izabran za predsjednika, preselio u rezidenciju na Dedinju.