Žestoki obračun kod naplatnih kućica u Dugopolju: sukobile se Torcide i Armada, četiri osobe ozlijeđene

Iako je netko od sudionika sukoba navijača Rijeke i Hajduka vikao “ej ubili ste čovika”, na svu sreću nitko nije ubijen u tom okršaju, koji je u nedjelju oko 16 sati bio uvertira Jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke na Poljudu.

Sukob se odigrao na A1 neposredno pred silazak u Dugopolje, a kako doznajemo od Antonele Lolić, glasnogovornice Policijske uprave Splitsko-dalmatinske (PU SD), četiri osobe su u “fajtu” zadobile lakše tjelesne ozljede.

– Prema informacijama s kojima za sada raspolažemo četiri osobe zadobile su površinske ozljede. Došlo je do remećenja javnog reda i mira od strane više osoba. Policija je odmah došla na mjesto događaja i uhitila one koji su sudjelovali u sukobu, te je brzom intervencijom policije spriječeno daljnje narušavanje javnog reda i mira. Uhićene osobe su odmah dovede u PU SD gdje će nad njima biti obavljeno kriminalističko istraživanje, rekla je Lolić, piše SD

Na dramatičnoj snimci može se vidjeti da nekoliko automobila stoji parkirano uz samu A1 na kojoj se odvija “šakački derbi” između 20-tak osoba. Red šaketanja, pa red uzmaka, pa opet šaketanje i sve tako dok nije došla policija sa “maricom”, a sve je začinjeno vikom, dernjavom i lomom.