Published On: Pet, stu 17th, 2017

ŽESTOK SUKOB: Za SDA Radončić je paranoični vazal Srbije, SBB odgovara: Izetbegović žali za vrećama zlata i mudžahedinima

Nastavak verbalnog rata SDA i SBB-a, dviju najjačih bošnjačkih stranaka, članica vladajuće koalicije u Federaciji BiH i BiH, definitivno je potvrdio raspad, kako je Radončić nazivao,  “grande koalicije”, prenosi Hrvatski Medijski Servis.  

Podsjetimo,lider SBB-a Fahrudin Radončić nakon sastanka s liderom HDZ BiH Draganom Čovićem u Mostaru poručio je SDA-u i HDZ-u da nađu novog koalicijskog partnera, a potom osuo žestoku paljbu po Izetbegoviću zbog njegove izjave za Deutsche Welle da je spreman i za rat u slučaju odcjepljenja Republike Srpske, nazvaši ga kukavicom koji se u prošlom ratu skrivao u trezoru Centralne banke a sada želi ratovati, kako je rekao do posljednje kapi tuđe krivi.

Na te i druge optužbe reagirala je SDA, priopćenjem za javnost, optuživši lidera SBB-a da je “paranoični vazal Srbije i Milorada Dodika”

-Upravo kada pomislimo da je sujetni i paranoični Radončić dosegao moralno dno, on nas iznenadi svojim izjavama koje iznova dokazuju potpuno odsustvo državotvorne svijesti i patriotizma, priopćila je SDA.

I dok je ukupna patriotska javnost BiH, i pozicija i opozicija,  snažno i nedvosmisleno osudila orkestriranu, izmišljenu i izrežiranu medijsku harangu koja se protiv člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića udruženo provodi iz Srbije i entiteta RS-a, Radončić je, navodi SDA, ostao jedina osoba iz bošnjačkog korpusa koja podržava nasrtaje na integritet i suverenitet BiH, potvrđujući svoj vazalski odnos prema svemu što dolazi iz Srbije.

Činjenica da se režimski, ratnohuškački i antibočnjački srbijanski portali pozivaju na Dodikove i Radončićeve izjave u pokušaju da dokažu svoje zlurade i neutemeljene napade na Izetbegovića za SDA govori o zapanjujućoj i zabrinjavajućoj vezi Radončića s Dodikom i “službama” iz Srbije.

-Zbog toga i ne čudi činjenica da se među običnim ljudima Radončić sve češće naziva novim Sejdom Bajramovićem. Ako se tome doda i izjava koju je Radončić nedavno dao pred sudom u Prištini da su Bošnjaci krivi za početak rata u BiH, onda pozicija sluge i zaštitnika srpskih interesa postaje jasnija, stoji u priopćenju SDA.

Na priopćenje SDA, odmah je reagirao Radončićev SBB podsjećajući javnost da su dva najveća partnera Bakir Izetbegović i Milorad Dodik.

-Oni građane plaše nepostojećim ratom! Suverenost BiH čuvaju Daytonski ugovor i snage EUFOR-a, te nema straha od novih sukoba.

Izetbegović očigledno žali za vremenima vreća punih zlata i mudžahedina, kada je, osim rahmetli Alije Izetbegovića, cijela njegova obitelj bila u inozemstvu, skupljala enormne količine zlata i dovodila mudžahedine, navodi SBB i nastavlja:

-On se osbno skrivao u sefu Centralne banke, nitko od Izetbegovića nije poginuo, niti od Građevića, kako je djevojačko prezime Sebije.

Radončić u svojoj kući ima tri šehida, svaki dan je bio u opkoljenom Sarajevu, bio je u Štabu Vrhovne komande Oružanih snaga BiH i nema komplekse pred dezerterima iz obitelji Izetbegović.

Svjedočenje u Prištini na koje se poziva Bakir Izetbegović, vrlo je bolno za njega, jer je Radončić govorio o ubojstvima bošnjačke državne mafije i likvidaciji najmanje 50 žrtava nalogodavaca koji i danas maštaju o fildžan državici. Njima jedino odgovara Dodik da dobiju fildžan državicu, a Dodik svoju Republiku Srpsku.

I to prepoznaju sve patriote Bosne i Hercegovine – navodi se u priopćenju Press centra SBB-a /HMS/

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x