Published On: Sub, sij 30th, 2021

Želimo objaviti tekst o uspješnoj borbi Kubanaca protiv Korone. No moramo čekati Brkanovo odobrenje da ga objavimo. Zašto ako nam Ustav BiH jamči slobodu govora?

Na slici vidite Darka Brkana.

Darko Brkan je čovjek koji je svojedobno organizirao pravi prosvjed protiv lažnog događaja. Koji se nije nikada niti dogodio. Zamisli, prosvjeduješ protiv zagađenog zraka u gradu čistog. Protiv korupcije u sustavu u kojem nema korupcije ili protiv prijetni metkom Sarajlijama kojima prijećeno nije. Budući da su sami sebi metak poslali.

Radilo se o tome da su Reuf i njegova suljavost Emir sami sebi poslali metak a Darka su iskoristili kao “NGO” podizača prašine.

Te je isti poslužio kao “savjesni građanin Sarajeva” koji poziva građane  Sarajeva, da se ustanu protiv prijetnji metkom poštenim građanima tako što će izići na prosvjed potpore. I stvarno ljudi izišli.

Nije im rekao da je ovaj dvojac sam sebi metke slao. Obmanuo je svoj grad. Ismijao ih je.

Kasnije je njegov NGO sudjelovao i u paleži grada (Fake Prosvjedi 2014, te u blokadi parlamentaraca BIH u Zgradi Parlamenta)  što je prema Ustavu BIH kazneno djelo. (Otmica visokih dužnosnika, prijetnja po život istima itd)

Očito lažov ima jaku moć uvjeravanja i organizacije.

Toliko jaku da se iako s  pozamašnim CV-om organizatora fake-prosvjeda ponudio Facebooku kao istraživač fakenewsa. A ovaj popušio. Sada Brkan u BIH , kad ima Facebook mač, prodaje svoje usluge cenzure “patriotskim snagama BIH”. Koje su to snage? Zna Bisera Turković. Pa to je recimo ona! Ona koja plače za zapovjednikom ljudima koji su 20001 rušili WTC.

Vidjevši to, Mark Zuckerberg Darka je postavio na portal Raskrinkavanje.ba i proglasio ga Papom Istine. Vrhovnim muftijom bosanskog facebooka. A borba protiv Covida je postala Kuran i Biblija te religije.

Tako ako napišeš da je korona sranje, Darko ti opali  FB unlike i prijavi te Marku.

Ili ako napišeš da postoje “korona fre zoone” po Bosnama , cijela sela i mjesta bez iti jednog oboljego, i ako znaš da ne lažeš, eto ti Darka Prosvjednika , cinka te gazdi.

E sada, budući da mi živimo u zemlji u kojoj je svaka iole jača firma jača od države, budući da BIH nije država nego prostor na kojem se mladost polako iseljava, a u nju se samo OHR šefovi vraćaju u nadi da će ih zapasti isti tip užitaka na jablaničkim proplancima o kakav se ogrebao i pokojni Ashdow, možete misliti koliko je u našoj zemlji jak Facebook kao tvrtka. Mi smo u suštini prva Facebook avlija na svijetu.

Jer naš ustav ne vrijedi pišljiva boba.

Naime iako ti famozni zakoni BIH strogo zabranjuju cenzuru i jamče pravo slobode mišljenja, Darko Brkan jači je od toga. Jer radi za Facebook. I ima pravo bilo kome u BIH zabraniti pravo na mišljenje i penalizirati ga.

I nitko ga od policijskih i sudskih organa neće tužiti zbog tog. Jer je on vlast.

Mi se stvarno ne zajebajemo.

Dapače, mi javno evo čak  molimo Raskrinkavanje.ba da nam dozvoli da objavimo tekst o tome kako je Kuba napravila uspješno antikorona cjepivo, i kako je u toj zemlji tako malo oboljelih od korone da naprosto nemaju na kome istražiti to cjepivo.

Tekst je sjajan. I jako je lijep za čitanje. Nije urotnički. Govori o tome kako su Iran i Kuba sklopili ugovor o nabavci cjepiva te da ne proizvode samo Amerikanci cjepivo. I kako Kuba ima dugu tradiciju borbe protiv virusa. Molimo vas o Režimu, da nam dopustite da slobodno pišemo. Da koristimo pravo koje nam daje Ustav BIH.

Kolokvijalno moglo bi se kazati da Kuba pobjeđuje koronu. Pa se u jednom dijelu teksta spominje kako ju je Kuba ukrotila. Smijemo li to tako napisati ili moramo staviti pod navodnike? Jel mora biti boldana ta riječ?

Dakle drago čitateljstvo, ako  svijetli sarajevski sultani odobre, moći ćete pročitati tu vijest.

Do tada, dobro došli u Facebook kalifat.

P.S. nemojte misliti da će bilo koji organ vlasti, u BIH, pravobranitelji, ministri pravosuđa i slični, zatreptati na ovaj tekst.

Širom BIH Zuckerbergova policija, kao paralelni policijski sustav, krši ustavna prava BH građana a da niti jedna jedina instanca u zemlji na to mjesecima ne reagira.

Stoga oni nisu naš autoritet. Naš autoritet je Zuckerberg i njegovi nadničari u Sarajevu.

Čekamo za odgovor.