Published On: Ned, velj 3rd, 2013

ŽDERKO U WASHINGTONU: Sad će Ameri vidjet šta je to stav!

 Živko Budimir , oktroirarno nešto,  iako nije predsjednik države, već po tko zna koji put formalno boravi u službenom posjetu Sjedinjenim Američkim Državama, gdje će navodno s dužnosnicima američkog Kongresa i Senata razgovarati o aktualnoj političkoj situaciji u Federaciji BiH i BiH i kako kažu iz Žderkinog ureda “Tamo će Žderko iznijeti stav!” . Da nije žalosno bilo bi možda i smiješno.
U praksi, Budimir je na promatranju, psiholškom. Amerikanci ulažu velike nade u Budimira, kao daljinskog upravljača za dresuru Hrvata u Federaciji, pa je red da svog čovjeka i prije uporabe i testiraju. Pred njim je dug i stresan period u kojem će morati do kraja izdržati dosta stresnu ulogu pijuna, marionete u rukama drugih okrenute protiv vlastitog naroda. No budući da mu služenje raznim gospodarima , od Tita preko  Zvonke Jurišića do  Lijanovića,   ne treba iznenaditi kada Budimir do kraja ispuni misiju i za Amera.

Tijekom službene posjete Washingtonu Budimir će nazočiti Molitvenom doručku, a sjedit će lijevo od Jerke.
Sad mu Platformaši iz EPHZHB mogu bezbrižno platiti račun  i zajebanciju po USA-u. Teško da će procuriti informacija đe je sve spavalo i šta je jelo Živko, kao nedavno u Jajcu kad je to nešto što zove se Predsjednikom , da prostiš, ručavalo.
poskok.info